05.04.2018
Vizualizari 6752
20 de debutanți ai Serviciului Fiscal de Stat au depus jurămîntul funcționarului fiscal

Douăzeci de funcționari publici, nou-angajați în cadrul Serviciului Fiscal de Stat au depus, astăzi, 5 aprilie 2018, jurământul funcționarului public. Evenimentul s-a desfășurat în incinta sălii festive a SFS (str. Constantin Tănase 9), iar cu un mesaj de felicitare și susținere în fața tinerei generații fiscale a venit directorul instituției angajatoare. Serghei Pușcuța le-a urat debutanților drum bun în activitatea pe care au încununat-o, reiterându-le sloganul Serviciul Fiscal de Stat: ,,În serviciul contribuabilului”.

De menționat că anterior, cei 20 de noi angajați ai SFS au beneficiat de cursuri de inițiere în domeniul fiscalității care s-au desfășurat în perioada septembrie 2017 -  martie 2018, iar  studiile au avut drept scop să le asigure o integrare mai eficientă în executarea atribuțiilor de serviciu.

Studiile de inițiere au fost organizate în conformitate cu Legea „Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și în temeiul Codului Fiscal, fiind susținute de șefi de direcții din cadrul SFS.

Cursurile au fost divizate în două etape (instruirea teoretică și cea practică) care au contribuit la dezvoltarea competențelor, abilităților și aptitudinilor funcționarilor, necesare pentru îndeplinirea funcției publice.

Totodată, cei 20 de funcționari au fost instruiți și de Direcția securitate internă și anticorupție a SFS referitor la integritate, cod de etică și conduită profesională.

NOTĂ: tinerii angajați au studii superioare în domeniul economiei, au fost angajați în bază de concurs și dețin funcții de inspectori din cadrul subdiviziunilor control fiscal și administrarea contribuabililor.


Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 126 din 702 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: