13.04.2018
Vizualizari 6010
Cerere de ofertă din cadrul proiectului TAMP

Serviciul Fiscal de Stat, cu susținerea financiară a Băncii Mondiale, implementează proiectul TAMP, iar, parțial, din suma creditului acordat  intenţionează să achiziționeze calculatoare și echipamente periferice.

În acest context, SFS solicită oferte sigilate din partea ofertanților eligibili pentru un lot (400 unități) de calculatoare și echipamente periferice. Lotul urmează a fi livrat în termen de cel mult 45 zile de la data semnării contractului. Licitația va avea loc prin procedurile de licitaţie naţională competitivă, specificate în „Ghidul Băncii Mondiale pentru achiziția de bunuri, lucrări și servicii, altele decât cele de consultanţă, în cadrul împrumuturilor BIRD și creditelor și granturilor AID, de către împrumutații Băncii Mondiale „ (”Ghid de achiziții” din ianuarie 2011, revizuit în iulie 2014) și este deschisă tuturor ofertanților eligibili conform Ghidului de achiziții.

Ofertanții eligibili care sunt interesați pot afla aici mai multe detalii cu privire la participarea la licitație. 


Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 124 din 702 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: