11.06.2018
Vizualizari 3999
Serviciul Fiscal de Stat – printre premianți în cadrul Spartachiadei angajaților din serviciul public

33 de angajați ai Serviciului Fiscal de Stat au concurat la diverse probe sportive la cea de-a VI-ea ediție a Spartachiadei angajaților din cadrul serviciilor publice. Printre participanți se numără: Serviciul Fiscal de Stat (SFS), Administrația Publică Locală (APL), Casa Națională a Asigurărilor Sociale (CNAS), Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Academia de Administrare Publică (AAP), Inspecția Financiară a Ministerului Finanțelor (IF a MF).

Evenimentul a durat trei zile (08-10 iunie, curent) și s-a desfășurat în raionul Criuleni.  În cadrul competițiilor, cele 17 echipe din cadrul instituțiilor publice de stat au participat la 7 probe sportive cum ar fi: volei (bărbați/femei), minifotbal, tenis de masă, șah, dame, ștafetă.

După o luptă pe cinste, echipa SFS s-a clasat pe locul III în clasamentul general, locul II revenindu-i echipei Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar pe treapta I urcând echipa raionului Criuleni. În debutul și finalul evenimentului, conducerea Serviciului Fiscal de Stat a mulțumit tuturor participanților și a felicitat echipa SFS pentru prestația de excepție la Spartachiada 2018, menționând aportul considerabil al organizației sindicale a SFS la organizarea evenimentului.

Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 124 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: