16.07.2018
Vizualizari 4357
Serviciul Fiscal de Stat invită tineri absolvenți din domeniul economic să facă parte din echipa de administrare fiscală a țării

Serviciul Fiscal de Stat anunță concurs de angajare pentru tineri specialiști care au absolvit domeniul economic în acest an.

Astfel, începând cu data de 16 iulie, curent, absolvenții instituțiilor superioare de învățământ pot depune actele necesare la direcția resurse umane din cadrul SFS (str. Constantin Tănase 9).

Colectarea actelor se va desfășura până la finele lunii iulie, iar la începutul lunii august, doritorii de a face parte din echipa SFS vor beneficia de o oră de familiarizare cu specificul administrării fiscale. 

Lista actelor necesare pentru a participa la concursul de angajare în cadrul SFS o puteți accesa aici. Tot aici puteți afla detalii despre locurile vacante ale instituției.

Pentru informații suplimentare doritorii pot apela la numărul de telefon 0 22 823256 sau 0 22 823377.

De menționat că pe parcursul anului 2018, au fost organizate 51 concursuri de angajare de personal, în rezultatul cărora au fost recrutate 97 persoane.

Toate persoanele angajate posedă studii superioare economice și/sau juridice, obținute atât în Republica Moldova cât și peste hotare. Vârsta medie a persoanelor nou angajate este de 22 ani majoritatea dintre acestea posedă câteva limbi străine.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 114 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: