18.07.2018
Vizualizari 2483
ANUNȚ cu privire la selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului de soluționare a disputelor în cadrul Serviciului Fiscal de Stat

În vederea executării pct.2 al Hotărârii Guvernului nr.380 din 25.04.2018 cu privire la aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi funcționarea Consiliului pentru soluționarea disputelor în cadrul organelor de control,  se anunță despre selectarea asociațiilor de afaceri care întrunesc condițiile stipulate în pct. 7 din Regulamentul-cadru, în vederea includerii reprezentanților acestora în componența Consiliului de soluționare a disputelor în cadrul Serviciului Fiscal de Stat.

Toate asociațiile din cadrul mediului de afaceri ce întrunesc membri care desfășoară activități cu relevanță pentru organele de control (lista poate fi vizualizată accesînd aici), pot vota candidatul prin transmiterea informației concomitent la adresele de e-mail: mail@sfs.md și controale@gov.md, până la data de 24 iulie 2018.

Solicităm respectuos ca în denumirea mesajului să fie specificat “Selectarea asociațiilor de afaceri în Consiliul de soluționare a disputelor  în cadrul SFS”

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 113 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: