26.07.2018
Vizualizari 2330
ANUNȚ cu privire la prelungirea termenului pentru selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului de soluționare a disputelor în cadrul Serviciului Fiscal de Stat
      Serviciul Fiscal de Stat informează că termenul pentru selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului de soluționare a disputelor în cadrul Serviciului Fiscal de Stat a fost prelungit până la data de 27 iulie 2018, ora 15:00.
     Astfel, toate asociațiile din cadrul mediului de afaceri ce întrunesc membri care desfășoară activități cu relevanță pentru organele de control (lista poate fi vizualizată accesând aici), pot vota candidatul prin transmiterea informației concomitent la adresele de e-mail: mail@sfs.md și controale@gov.md, până la data de 27 iulie 2018, ora 15:00.
     Solicităm respectuos ca în denumirea mesajului să fie specificat „Selectarea asociațiilor de afaceri în Consiliul de soluționare a disputelor în cadrul SFS”.
Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 109 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: