26.07.2018
Vizualizari 2638
Circa 70% din contribuabili au achitat impozitul pe bunurile imobiliare beneficiind de 15% reducere
     Serviciul Fiscal de Stat a acumulat 338,7 milioane lei la Bugetul Public Național din taxele achitate de către contribuabili drept impozit pe bunurile imobiliare, depășind acumulările perioadei similare a anului precedent cu 23,2 milioane lei sau cu 7,4%.
     Proprietarii de imobile care au achitat integral impozitul menționat până la 2 iulie, au beneficiat de reducere de 15 la sută din suma impozitului calculat.
     SFS anunță contribuabilii care nu au profitat de dreptul de 15% reducere urmează să achite impozitul pentru bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar în părți egale, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie, anul curent.
     Persoanele care nu vor achita în termen impozitul pe bunurile imobiliare, vor achita penalitate pentru fiecare zi de întârziere (0,0329 % din suma impozitului pe bunurile imobiliare neachitat).
     Pentru informații suplimentare, urmează să Vă adresați Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor locale din componența primăriilor, în raza căreia este amplasat bunul imobil sau la numărul 080001525, apel gratuit.
Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 110 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: