30.10.2018
Vizualizari 2149
În adresa agenților economici!

Serviciul Fiscal de Stat anunță că Casa Națională de Asigurări Sociale continuă procesul de scanare a informațiilor din carnetele de muncă aferente perioadelor de până în 01.01.1999. Potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr.426 din 15 mai 2018 cu privire la unele aspecte ce țin de evidența stagiului de muncă și la abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1440 din 24 decembrie 2007, CNAS a publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova graficul de prezentare a carnetelor de muncă pentru scanare a fiecărui plătitor de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat care are calitatea de angajator.

La etapa actuală, constatăm că nu toți agenții economici s-au conformat prevederilor Hotărârii Guvernului de prezentare în termenele stabilite a carnetelor de muncă.

Atenționăm că în cazul în care, persoanele angajate la moment în cadrul entității economice nu au activat în câmpul muncii până la 01.01.1999, este necesar ca angajatorul să anunțe în scris Casa teritorială de asigurări sociale, unde este înregistrat în calitate de plătitor de contribuții, despre lipsa carnetelor de muncă pasibile scanării.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 61 din 710 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: