23.11.2018
Vizualizari 1912
Studenți ai Colegiului național de Comerț în vizită la Serviciul Fiscal de Stat

Un grup din 32 de studenți din cadrul Colegiului National de Comerț al Academiei de Studii Economice din Republica Moldova a vizitat, ieri, 22 noiembrie 2018, Serviciul Fiscal de Stat. Vizita are loc în conformitate cu programul de studii al Colegiului, care prevede vizitarea instituțiilor de stat, ce au atribuții în domeniul de specialitate.

Scopul reuniunii este educarea tinerei generații în spiritul civismului fiscal, cultivarea interesului pentru domeniul economic, dar și încurajarea acestora pentru a se dedica acestei profesii.
În cadrul întrevederii cu studenții în incinta SFS (C. Tănase 9), specialiștii instituției gazdă le-au prezentat oaspeților informații despre activitatea autorității naționale fiscale per ansamblu, despre structura organizațională a acesteia, despre noile beneficii generate de restructurarea SFS și actualele modificări moderate în legislație ce țin de fiscalitate, despre sistemul bugetar al țării, noțiuni generale de impozite și taxe, și alte aspecte teoretice și practice ale administrării fiscale. 

Cu exemple din propria experiență, în fața grupului de tineri studioși s-au prezentat șefi de direcții din cadrul SFS care le-au mulțumit tinerilor pentru interesul manifestat față de domeniul fiscal și instituția pe care o reprezintă. Separat, le-au urat succese pe tărâmul profesional.

La finele întrevederii, oaspeții au adresat întrebări și au interacționat activ cu angajații fiscali,  mulțumindu-le pentru găzduire frumoasă și utilă pentru ei.


Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 63 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: