04.12.2018
Vizualizari 1865
Vizită de lucru a conducerii Agenției Fiscale Suedeze la Serviciul Fiscal de Stat

        Vineri, 30 noiembrie 2018, s-a aflat într-o vizită de lucru la Serviciul Fiscal de Stat directorul adjunct general al Agenției Fiscale Suedeze, dl Fredrik Rosengren.

        Vizita s-a desfășurat în conformitate cu Proiectul de cooperare între Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză pentru perioada anilor 2018-2021, proiect finanțat de Suedia.

         Pe parcursul aflării sale la Chișinău, oficialul a avut întrevederi cu directorul și directorul adjunct al Serviciului Fiscal de Stat și a vizitat oficiul regional de administrare fiscală al Serviciului Fiscal de Stat.

      Totodată, pe parcursul vizitei a fost împărtășită experiența Serviciului Fiscal de Stat aferentă reorganizării autorității fiscale naționale.      Notă: Proiectul de cooperare între Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză pentru perioada 2018-2021 a demarat ca urmare a implementării cu succes a proiectulului de cooperare cu Agenția Fiscală Suedeză în perioada 2013-2016. Obiectivele Proiectului de cooperare între Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză sunt de a dezvolta capacitățile de management al resurselor umane, consolidarea capacităților în ceea ce privește schimbul internațional de informații și îmbunătățirea gestionării arieratelor fiscale.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 60 din 718 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: