16.05.2019
Vizualizari 7105
Impozitarea în Republica Moldova și impactul ei asupra dezvoltării economice” subiect discutat de Serviciul Fiscal de Stat și mediul academic

     Serviciul Fiscal de Stat și cadrele științifico-didactice ale Universității Tehnice din Republica Moldova, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri din țară s-au întrunit într-un work-shop despre fiscalitate. Subiectul ”Impozitarea în Republica Moldova și impactul ei asupra dezvoltării economice” a fost pus în discuție ieri, 15 mai 2019, în incinta UTM.

     În discursurile celor prezenți s-au regăsit astfel de tematici, cum ar fi: rolul impozitelor prin prisma social-economică; benchmarking-ul nivelului impozitelor din țara noastră și alte țări; argumentarea modificărilor legislative privind sistemul de impozitare din RM; impactul modificărilor fiscale asupra întreprinderilor mari - studiu de caz; impactul modificărilor fiscale asupra întreprinderilor micro și mici.

   Totodată, participanții la intrunire au avut oportunitatea să dezbată subiectul impactului modificării cotei impozitelor asupra salariului net al angajaților, venind cu opinii și propuneri pentru politica fiscală.

    La finele evenimentului, reprezentanții SFS au mulțumit mediului academic, dar și celui de afaceri pentru interesul manifestat față de fiscalitate și au menționat despre faptul că sunt deschiși mereu pentru astfel de evenimente și discuții.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 273 din 989 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2021
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: