6.10.2. Subiecţii impunerii
Înapoi
6.10.2.1.

Cine sunt subiecţii impunerii cu taxa pentru prestarea serviciilor de transport auto de călători pe teritoriul municipiilor, oraşelor şi satelor (comunelor)?

        Subiecţi ai impunerii cu taxa pentru prestarea serviciilor de transport auto de călători pe teritoriul municipiilor, oraşelor şi satelor (comunelor) sunt persoanele juridice sau fizice, înregistrate în calitate de întreprinzător, care prestează servicii de transport auto de călători pe teritoriul municipiilor, oraşelor şi satelor (comunelor) (art. 290 lit. i) Codul fiscal).

6.10.2.2.

Sunt subiecţi ai impunerii cu taxa pentru prestarea serviciilor de transport auto de călători pe teritoriul municipiilor, oraşelor şi satelor (comunelor) persoanele care prestează servicii de taximetrie?

        Da, începînd cu 01.01.2008, subiecţi ai impunerii cu taxa pentru prestarea serviciilor de transport auto de călători pe teritoriul municipiilor, oraşelor şi satelor (comunelor) sunt şi persoanele juridice sau fizice, înregistrate în calitate de întreprinzător, care prestează servicii de taximetrie (art. 290 lit. i) Codul fiscal).

Video
Codul fiscal 2020
Panou informativ