13.11.2017
Vizualizari 6643
Serviciul Fiscal de Stat în dialog cu reprezentanți ai Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești

În vederea unei îmbunătățiri esențiale a administrării fiscale, Serviciul Fiscal de Stat își fortifică obiectivele de colaborare și interacțiune cu alte structuri ale statului. Astfel, în data de 9 noiembrie 2017, SFS a găzduit o echipă de reprezentanți ai Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

În cadrul întrunirii desfășurate în incinta Serviciului Fiscal de Stat, au fost luate în dezbatere diverse subiecte ce țin de consolidarea relațiilor de colaborare între UNEJ și SFS, la etapa executării silite, cu privire la unele aspecte ce țin de eliberarea facturii fiscale de către executorii judecătorești, cât și în privința Instrucțiunii metodologice cu privire la respectarea prevederilor legale de către executorii judecătorești.

În acest context, a fost formulat un set de recomandări, au fost evidențiate beneficiile și oportunitățile colaborării instituțiilor în soluționarea disensiunilor existente și stabilirea sarcinilor de conlucrare pe viitor, inclusiv organizarea ședințelor și trasarea obiectivelor comune, prin antrenarea instituțiilor implicate la recuperarea obligațiunilor contravenționale și fiscale.Galeria foto a noutății:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 377 din 905 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: