04.01.2019
Vizualizari 2331
Atribuțiile privind desemnarea procentuală au trecut în competența Agenției Servicii Publice

         La data de 21 decembrie 2018 a intrat în vigoare legea privind modificarea unor acte legislative prin care atribuțiile privind desemnarea procentuală au trecut de la Ministerul Justiției către Agenția Servicii Publice (ASP).

         Potrivit noilor prevederi, lista beneficiarilor în drept să participe la desemnarea procentuală se va întocmi anual de ASP și se va publica pe pagina web oficială a acesteia până la data de 31 decembrie a anului pentru care se face desemnarea.

        Modificările au fost efectuate reieșind din faptul că verificarea condițiilor de eligibilitate pentru beneficierea de facilitățile mecanismului de desemnare procentuală se realizează inclusiv prin examinarea informației din Registrul de stat al persoanelor juridice, aflat în posesia ASP, precum și din considerentul că funcțiile Ministerului Justiției rezidă în elaborarea politicilor publice și nu în implementarea acestora.

       Pentru mai multe informații, accesați link-ul .

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 69 din 739 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: