09.07.2019
Vizualizari 2343
Anunț pentru contribuabilii care au scanat carnetele de muncă

     Serviciul Fiscal de Stat vine cu un anunț către toți contribuabilii care și-au exercitat obligația de scanare a carnetelor de muncă în scopul completării conturilor personale de asigurări sociale cu informația aferentă stagiului de muncă realizat până la 1 ianuarie 1999.

    Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) a desfășurat procedura de scanare, iar, actualmente, o parte din carnetele de muncă ale angajaților prezentate la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale (CTAS) pentru scanare nu au fost ridicate de către entitățile economice.

    În acest context, în susținerea CNAS, dar și a contribuabililor angajați în câmpul muncii SFS recomandă ridicarea carnetelor de muncă care au fost scanate la structurile teritoriale.

   NOTĂ: Procedura de scanare s-a desfășurat conform Hotărârii Guvernului nr. 426 din 15.05.2018 cu privire la unele aspecte ce țin de evidența stagiului de muncă și la abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1440 din 24 decembrie 2007.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 38 din 775 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2019
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: