25.07.2019
Vizualizari 2013
Ambasadorul SUA în vizită la Serviciul Fiscal de Stat

    Excelența Sa, Ambasadorul SUA în Republica Moldova, domnul Dereck J. Hogan a efectuat o vizită la Serviciul Fiscal de Stat. Evenimentul a avut loc astăzi, 25 iulie 2019, scopul acestuia fiind consolidarea dialogului de parteneriat și asigurarea suportului Ambasadei SUA în realizarea reformelor guvernamentale.

    În cadrul întrevederii dintre Excelența Sa și conducerea SFS au fost abordate subiecte ce țin de continuitatea reformelor și angajamentul asumat în cadrul proiectelor inițiate. Astfel, directorul SFS a prezentat structura și obiectivele de activitate ale autorității fiscale naționale.

   Totodată, au fost discutate multiateral aspectele ce țin de prestarea servicilor fiscale, dezvoltarea continuă și siguranța sistemelor informaționale ale SFS, dar și efectele politicilor fiscale aplicate în Republica Moldova.

    În mod distinct, a fost remarcată importanța Programului de consiliere în domeniul veniturilor, în special în contextul în care acesta vine să îmbunătățească procesele de administrare în implementarea a 3 componente ale Proiectului de modernizare strategică a administrării fiscale (TAMP): dezvoltare instituțională, dezvoltarea operațională și managementul proiectului și al schimbării.

    Cu acest prilej, domnul Serghei Pușcuța a mulțumit domnului Ambasador din numele colectivului SFS, dar și al cetățenilor pentru sprijinul constant și interesul față de activitatea Serviciul Fiscal de Stat.

    De menționat că în cadrul reuniunii a participat și directorul asociat pentru Programul de consiliere în domeniul veniturilor din cadrul Biroului de asistență tehnică al Departamentului de Trezorerie al SUA, dl William Remington.

    La finele evenimentului, Excelența Sa domnul Ambasador Hogan a dat asigurări că Statele Unite ale Americii, prin intermediul Programului de consiliere în domeniul veniturilor, dar și a altor programe/proiecte eventuale, va acorda suport și asistența necesară în vederea îmbunătățirii climatului de afaceri și a celui investițional în Republica Moldova.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 72 din 815 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: