23.08.2019
Vizualizari 3645
Atelier de lucru cu mediul de afaceri din domeniul construcțiilor

      La data de 22 august 2019, Serviciul Fiscal de Stat a organizat o întrunire cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova, în formatul unui atelier de lucru, la care au participat 20 de contribuabili din domeniul construcțiilor.

     În cadrul atelierului au fost abordate mai multe subiecte precum: aprecierea sumei TVA pasibilă deducerii sau atribuirii la costuri sau cheltuieli în cazul modificării regimului fiscal sau a destinației, deducerea TVA-ului în cazul efectuării livrărilor mixte (impozabile și scutite de TVA). Un alt subiect important de discuții a fost procesul de derulare a campaniei DALS2019 „Declară Achită Legal Salariul”, fiind abordat de către reprezentantul Inspectoratului de Stat al Muncii, care a explicat particularitățile și consecințele fenomenului salariului „în plic” și alte aspecte ce vizează relațiile salariale.

     La rândul lor, reprezentanții mediului de afaceri au apreciat eforturile Serviciului Fiscal de Stat direcționate spre conformarea benevolă a contribuabililor, fapt confirmat și prin chestionarele completate de aceștia la finele atelierului de lucru.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 139 din 891 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: