29.08.2019
Vizualizari 5024
Angajați ai Serviciului Fiscal de Stat instruiți în domeniul tehnicilor de investigare financiară la Budapesta, Ungaria

     Un grup de angajați din cadrul Serviciului Fiscal de Stat participă, în această săptămână, la un curs de instruire cu subiectul ”Tehnici de investigare” în cadrul Academiei Internaționale de aplicare a legii din orașul Budapesta, Ungaria. Evenimentul a fost organizat de către Departamentul Trezorăriei SUA, Serviciul de Venituri Interne și Departamentul de Investigații Penale din SUA.

     Scopul cursului este dezvoltarea tehnicilor investigative financiare și de contabilitate judiciară pentru a identifica, investiga și a descoperi crimele ale căror motiv este câștigul financiar. În cadrul cursului, participanții explorează metode de urmărire a traseului banilor, de identificare a bunurilor pentru confiscare, dar și metode de estimare a veniturilor obținute ilegal.

     Cursul se desfășoară în perioada 25-31 august, curent, și este destinat reprezentanților organelor de investigare și urmărire penală a infracțiunilor financiare, anchetatorilor, ofițerilor din cadrul serviciilor de splălare a banilor și finanțare a terorismului, analiști financiari, procurorilor, ofițeri poliției, funcționarilor fiscali, personalului din cadrul unității de intelegență (analiză). De asemenea, la instruiri participă reprezentanți ai Republicii Albania, Republicii Cehe, Republicii Tadjikistan, pentru Republica Moldova fiind oferite șapte locuri.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 138 din 891 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: