26.09.2019
Vizualizari 3258
Serviciul Fiscal de Stat deschis pentru mediul de afaceri din țară

    Circa 30 de contribuabili din domeniul HoReCa au vizitat astăzi, 26 septembrie 2019, Serviciul Fiscal de Stat în cadrul unei ședințe publice. În cadrul acesteia, cei prezenți au fost familiarizați cu „Conceptul Sistemului Informațional Automatizat - Registrul electronic al angajaților”.

     Evenimentul a fost prezidat de conducerea SFS, fiind prezenți și șefi de direcții generale din cadrul SFS, care au venit cu o prezentare în power point despre metodele de lucru al acestui sistem.

     Scopul evenimentului l-a constituit edificarea unei colaborări deschise a SFS cu agenții econimici.

     În cadrul reuniunii, cei prezenți au interacționat activ cu reprezentanții SFS, adresând întrebări din domeniul de activitate, având, totodată, posibilitatea să discute și pe alte aspecte care îi interesează, în afara tematicii ședinței.

     De menționat că SFS își propune să desfășoare cu regularitate astfel de evenimente, fiind deschis prin acest mod față de mediul de afaceri din țară.

     Prezentarea poate fi accesată aici.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 99 din 862 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: