01.11.2019
Vizualizari 3010
Serviciul Fiscal de Stat a semnat acord de colaborare cu Autoritatea Națională de Integritate

   Astăzi, 01 noiembrie 2019, Serviciul Fiscal de Stat a semnat Acordul de colaborare între Autoritatea Națională de Integritate și Serviciul Fiscal de Stat.

    Evenimentul s-a desfășurat în incinta SFS, la el participând Directorul SFS, și președintele ANI.

    Scopul actului semnat este stabilirea unor relații de colaborare efective și eficiente, a unor modalități şi proceduri de comunicare cât mai productive între cele două autorități publice, urmând ca Acordul să constituie un bun instrument de cooperare reciprocă.

    Printre domeniile principale ale colaborării se enumeră:

    a) prevenirea şi combaterea actelor de corupție, a actelor conexe actelor de corupție şi a faptelor coruptibile, a cazurilor de utilizare contrar destinației, obținere frauduloasă şi/sau delapidare a mijloacelor, inclusiv din fondurile externe;

    b) declararea averii şi a intereselor personale;

    c) realizarea controlului averii și intereselor personale, precum și respectării regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor;

    d) implementarea programului de guvernare şi a altor politici publice în conformitate cu misiunea, funcțiile și atribuțiile acordate prin actele legislative.

   Acordul mai stipulează că părțile vor colabora în limitele competențelor instituționale şi în alte domenii de interes comun.

   De asemenea, părțile semnatare vor organiza periodic întruniri în vederea discutării oricăror subiecte ce rezultă din activitatea Serviciului Fiscal de Stat și Autoritatea Națională de Intergritate.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 80 din 862 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: