19.11.2019
Vizualizari 4273
Serviciul Fiscal de Stat are un nou Director

    Este vorba de dna Ludmila BOTNARI care a ocupat până în prezent funcția de Director adjunct interimar în cadrul Serviciului Fiscal de Stat. Dna Ludmila BOTNARI are o experiență vastă în administrarea fiscală de circa 25 ani.

    Astfel, astăzi, 19 noiembrie 2019, noul Director interimar al Serviciului Fiscal de Stat a fost prezentat echipei de către Ministrul Finanțelor, Serghei PUȘCUȚA.

    În discursul său, Ministrul Finanțelor și-a exprimat încrederea față de dna Ludmila BOTNARI ca persoană integră, profesionistă și care va face față tuturor provocărilor. Totodată, a menționat și asupra importanței continuității activității în cadrul Serviciului Fiscal de Stat prin realizarea obiectivelor trasate.

    Pe final, dna Ludmila BOTNARI a conchis că, Serviciul Fiscal de Stat va continua realizarea proiectelor și a mulțumit pe această cale pentru încrederea acordată.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 71 din 858 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: