25.11.2019
Vizualizari 2660
Serviciul Fiscal de Stat deschis pentru contribuabilii din toate domeniile de activitate

    Procesul de informare a contribuabililor este un obiectiv prioritar în activitatea Serviciului Fiscal de Stat. Din acest considerent, SFS desfășoară cu regularitate ateliere de lucru care sunt inițiate și se desfășoară conform graficelor aprobate și publicate trimestrial pe pagina web a SFS.

     Tematica seminarelor se stabilește în baza subiectelor primordiale pentru perioada respectivă (modificarea/completarea actelor legislative și normative, riscurile identificate la nivel central și solicitările contribuabililor).

     De menționat, că pe parcursul anului 2019, subdiviziunile structurale ale SFS au organizat și desfășurat peste 500 seminare cu participarea contribuabililor.

     Scopul acestor evenimente este informarea și identificarea impedimentelor în procesul de comunicare cu contribuabilii din diferite domenii.

     Astfel, tematica atelierelor de lucru planificate pentru trimestrul IV, curent, se axează pe particularitățile de declarare a impozitului pe venit, dar și pe prezentarea dărilor de seamă de către organizațiile neguvernamentale.

    Chiar vineri, 22 noiembrie 2019, un asemenea atelier de lucru a avut loc în incinta Direcției generale administrare fiscală Sud.

     Totodată, SFS planifică organizarea și desfășurarea atelierelor similare și la data de 26 noiembrie, curent, în incinta Direcției generale administrare fiscală Nord, dar și la data de 28 noiembrie, curent, în incinta Direcției generale administrare fiscală mun.Chișinău.

    NOTĂ: Seminarele/atelierele de lucru organizate de SFS sunt gratuite.

Galeria foto a noutatii:

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 68 din 858 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: