29.11.2019
Vizualizari 3795
Serviciul Fiscal de Stat inițiază controale pe un șir de domenii de activitate

    Serviciul Fiscal de Stat anunță agenții economici despre faptul că în perioada lunii decembrie 2019 vor fi supuși verificărilor, prin prisma controalelor fiscale, prin metoda verificării operative.

   Verificărilor vor fi supuse următoarele genuri de activitate:

    - prestarea serviciilor de transport auto de pasageri, inclusiv în trafic național în regim de taxi, pe rute urbane/interurbane și în trafic internațional;

    - prestarea serviciilor de alimentație publică;

    - desfășurarea comerțului electronic;

    - prestarea serviciilor de operațiuni de schimb valutar.

    Scopul acestor acțiuni este sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor, combaterea fenomenului de neutilizare a echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar și a altor încălcări ale legislației în vigoare.

     Totodată, SFS va efectua controale fiscale în temeiul petițiilor, sesizărilor, reclamațiilor, informațiilor din mijloacele de informare în masă, etc. la contribuabilii activitatea cărora întrunește riscuri de neconformare fiscală.

   Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă contribuabilii din toate domeniile de activitate să respecte cerințele cadrului legal-normativ național.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 84 din 878 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: