10.01.2020
Vizualizari 4301
Serviciul Fiscal de Stat a publicat domeniile de activitate economică, pe care vor fi întreprinse măsuri de educare fiscală în anul 2020

   Serviciul Fiscal de Stat continuă să promoveze spiritul de conformare a contribuabililor la prevederile legislației fiscale, utilizând în acest scop o gamă largă de instrumente orientate spre o deservire și tratare corectă a contribuabililor.

   Astfel, Serviciul Fiscal de Stat a aprobat ”Programul de conformare pentru anul 2020” care prezintă principalele obiective și priorități în activitatea de conformare voluntară și forțată stabilite pentru anul 2020:

   În acest document, pentru anul 2020 au fost stabilite următoarele segmente ale economiei naționale prioritare pentru monitorizare:

  • Construcția;
  • Agricultura;
  • Restaurante și alte activități de servicii de alimentație;
  • Transport, întreținerea și repararea autovehiculelor;
  • Servicii de înfrumusețare/îngrijire și sănătate;
  • Comerțul cu ridicata a mărfurilor;
  • Comerțul electronic.

   Un segment aparte a Programului de conformare revine - Persoanelor fizice posibili subiecți ai aplicării metodelor și surselor indirecte de estimare a veniturilor.

    De mențioat că, aplicarea Programului de conformare a contribuabililor are drept scop pentru sporirea nivelului de conformare voluntară a contribuabililor și identificarea/prevenirea și aplicarea legislației de încălcare fiscală.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 70 din 877 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: