22.01.2020
Vizualizari 2544
În atenția tuturor agenților economici! Au mai rămas cinci zile până la expirarea termenului de prezentare a notelor de informare pentru perioada fiscală 2019

   Serviciul Fiscal de Stat informează că la data de 25 ianuarie expiră termenul de prezentare a notelor de informare petru contribuabilii care desfășoară activitate economică. Deoarece data de 25 în acest an este zi liberă în calendar (sâmbătă), termenul limită a fost extins până la data de 27 ianuarie. Aceste prevederi recurg din art. 129 alin.(8) din Codul fiscal.

    Agenții economici urmează să depună în termenul stabilit, următoarele note de informare:

    - Nota de informare privind salariul şi alte plăţi efectuate de către patron în folosul angajaților, precum şi plățile achitate rezidenților din alte surse de venit decît salariul şi impozitul pe venit reţinut din aceste plăţi (Forma IALS18);

    - Nota de informare privind impozitul reţinut din alte surse de venit decît salariul achitate persoanelor nerezidente (Forma INR14);

    - Nota de informare privind salariul și alte plăți efectuate de către rezidentul parcului pentru tehnologia informației în folosul angajaților (Forma ISAPTI17).

    Serviciul Fiscal recomandă contribuabililor care au obligația de a prezenta Notele de informare menționate să-și onoreze obligația în termenul prevăzut de legislație.

Pentru informații suplimentare puteți apela la Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat 0 8000 15 25 - apel gratuit.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 36 din 848 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: