13.03.2020
Vizualizari 2015
COMUNICAT INFORMATIV cu privire la aprobarea Nomenclatorului de produse în fitotehnie, horticultură şi de obiecte ale regnului vegetal achiziţionate de la persoanele fizice care nu desfăşoară activitate de întreprinzător

   Serviciul Fiscal de Stat informează că prin Ordinul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului Dezvoltării Regionale şi Mediului nr. 14 din 24 ianuarie 2020 a fost aprobat Nomenclatorul de produse în fitotehnie, horticultură şi de obiecte ale regnului vegetal achiziționate de la persoanele fizice care nu desfășoară activitate de întreprinzător (Monitorul Oficial nr. 44-54 art. 170 din 14 februarie 2020).

  Nomenclatorul menționat urmează a fi aplicat atît de către persoanele fizice, care desfășoară activități în domeniul achizițiilor de produse din fitotehnie şi/sau horticultură şi/sau de obiecte ale regnului vegetal, stabiliți în Capitolul 103 din Codul fiscal, precum și de către agenții economici care procură produsele nominalizate de la aceștia. Informații suplimentare la subiectul în cauză pot fi obținute prin apelarea Centrului unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat, la numărul de telefon - 0 8000 15 25 (apel gratuit).

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 41 din 877 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: