16.03.2020
Vizualizari 5914
Serviciul Fiscal de Stat vine cu un nou apel către toți contribuabilii

   Stimați contribuabili, Serviciul Fiscal de Stat se aliniază prevederilor Hotărârii Comisie naționale extraordinare de sănătate publică nr.6 din 10.03.2020 privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

   În acest context, dat fiind faptul că termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice – cetățeni pentru anul 2019 este data de 30 aprilie 2020, solicităm respectuos evitarea deplasării în cadrul direcțiilor deservire fiscală în perioada 10 martie – 1 aprilie 2020.

   Totodată, pentru minimizarea riscului răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19) Serviciul Fiscal de Stat vine cu un nou apel de a respecta măsurile de precauție, cât și recomandările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova: http://bit.ly/2U0mNOp.

   Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin apel telefonic la orice direcție deservire fiscală (http://bit.ly/2xEAfQh), precum și la Centrul Unic de Apel al SFS – 08000 15 25.

   Pe măsură ce vor apărea unele modificări, Serviciul Fiscal de Stat va reveni cât de curând posibil cu informații suplimentare.

   Echipa Serviciului Fiscal de Stat vă urează sănătate!

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 41 din 878 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: