20.03.2020
Vizualizari 1879
Serviciul Fiscal de Stat va monitoriza corectitudinea formării prețurilor la produsele social importante

   Serviciul Fiscal de Stat, ca urmare a sesizărilor recepționate de la cetățeni cu privire la majorarea ilegală a prețurilor, comunică că în continuare va asigura monitorizarea corectitudinii formării acestora la produsele social importante.

   În acest context, agenții economici sunt atenționați despre obligația respectării prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 774 din 20.06.2016 cu privire la prețurile de comercializare a produselor social importante.

  Totodată, în conformitate cu prevederile Legii nr. 845 din 03 ianuarie 1992 cu privire la antreprenoriat și întreprinderi - Veniturile ilicite obţinute de agenţii economici prin exagerarea costului producţiei, preţului de vînzare al mărfii, al bunurilor, rentabilităţii, adaosului comercial, volumului de lucrări efectuate în construcţii şi tarifelor la serviciile prestate, nerespectîndu-se actele normative care reglementează formarea şi aplicarea preţurilor, precum şi amenzile aplicate în cuantum echivalent acestor venituri se percep la bugetul de stat.

  P.S. Serviciul Fiscal de Stat face parte din grupul de lucru responsabil de analiza și monitorizarea prețurilor.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 18 din 858 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: