16.06.2020
Vizualizari 1685
Achită impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar și beneficiază de o reducere de 15%

   Serviciul Fiscal de Stat vine cu un anunț către contribuabilii specificați la art.277 alin.(1) din Codul fiscal care au obligația de a achita impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar: achitați integral suma impozitului calculat pentru anul curent până la data de 30 iunie și beneficiați de o reducere de 15%.

   Termenul limită de achitare a impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar ce urmează a fi achitat, fără reducere, este data de 25 septembrie, anul curent.

   Achitarea impozitului poate fi efectuată on-line prin intermediul:

• Serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay: „Impozitul pe bunuri imobiliare” sau „Obligații fiscale (SCITL)” https://mpay.gov.md/Services

• Serviciului achitarea on-line a impozitelor și taxelor de către persoanele fizice-cetățeni https://servicii.fisc.md/TaxesAndFees.aspx

   Totodată, menționăm că, obligațiile ce ţin de administrarea impozitului funciar şi impozitului pe bunurile imobiliare aferente persoanelor fizice (cetăţeni), revin Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor locale din cadrul Primăriilor (SCITL).

   Pentru informații suplimentare poate fi consultat link-ul sau SCITL din raza amplasării bunului imobil.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 12 din 878 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: