25.06.2020
Vizualizari 734
Directorul Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova participă la Adunarea Generală a Oganizației Intra-Europene a Administrațiilor Fiscale

  Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova participă, în perioada 24-25 iunie 2020, la cea de-a 24-a Adunare Generală a Oganizației Intra-Europene a Administrațiilor Fiscale (IOTA). Organizată în premieră în format digital, Adunarea Generală IOTA întrunește peste 60 reprezentanți din cele 44 administrații fiscale membre.

  IOTA este o organizație interguvernamentală non-profit, misiunea căreia constă în crearea unui forum pentru discuții privind probleme practice de administrare fiscală, asigurarea și promovarea cooperării între administrațiile fiscale din regiunea europeană și susținerea dezvoltării acestora în funcție de necesitățile lor individuale.

  Notă: Republica Moldova a devenit membru al IOTA în anul 2004. Cooperarea Serviciului Fiscal de Stat cu autoritățile fiscale membre ale IOTA contribuie în mod semnificativ la modernizarea autorității fiscale naționale și la preluarea celor mai bune practici în administrarea fiscală.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 9 din 878 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: