29.06.2020
Vizualizari 568
Centralizarea funcțiilor de gestionare a arieratelor

  Începând cu data de 01 iulie 2020, în scopul promovării conformării benevole a contribuabililor pentru achitarea restanțelor, aplicării uniforme a proceselor de executare silită, creșterea eficienței proceselor de gestionare a arieratelor, precum și centralizarea subdiviziunilor responsabile de exercitarea atribuției de gestionare a arieratelor, se constituie Direcția generală gestionare arierate ca subdiviziune structurală a Serviciului Fiscal de Stat.

  Sarcina de bază a Direcției generale gestionare arierate constă în exercitarea eficientă a acțiunilor de administrare fiscală, care au scop aplicarea măsurilor de asigurare și de executare silită a restanțelor, promovarea conformării contribuabililor aferent achitării restanțelor, creșterea eficienței procesului de gestionare a arieratelor, precum și reprezentarea intereselor SFS în cadrul acțiunilor sau procedurilor de executare silită efectuate de executorii judecătorești.

  Sediul Direcției generale gestionare arierate va fi amplasat în mun. Chișinău, str. Armenească nr. 55. Specialiștii din cadrul direcției pot fi contactați la nr. de telefon 022-82-30-74.

  NOTĂ: Centralizarea funcțiilor de gestionare a arieratelor vine ca urmare a angajamentelor expuse în Programul de Guvernare 2020-2023. O structură organizatorică cu funcții centralizate va spori eficiența în activitate, va reduce costurile de administrare și în același timp va oferi contribuabililor un spectru larg de servicii standardizate și de calitate înaltă.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 7 din 878 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: