24.07.2020
Vizualizari 1152
Suport informațional pentru contribuabili

  În anul 2019 Serviciul Fiscal de Stat a desfășurat pe întreg teritoriul țării peste 700 de instruiri pentru contribuabili pe diverse tematici cu caracter fiscal. Primul trimestru al anului 2020 a debutat cu peste 180 de instruiri. Reieșind din situația pandemică cu care se confruntă întreaga societate desfășurarea seminarelor a fost sistată.

 În această perioadă, autoritatea fiscală a continuat să ofere suport informațional și consultații prin intermediul tuturor canalelor de comunicare pe care le dispune. Suplimentar, venim cu un nou suport, sub formă de prezentări PowerPoint, ce conține informații cu privire la tematicile ce ar fi fost abordate în cadrul sesiunilor de instruire.

 Toate prezentările pot fi accesate la următorul link.

 În cazul apariției unor anumite neclarități nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon al Centrului Unic de Apel al SFS – 080001525 sau la numerele de telefon ale Direcțiilor deservire fiscală, care pot fi accesate la link-ul.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 6 din 889 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: