30.07.2020
Vizualizari 394
Activitatea transportatorilor auto de pasageri de pe rutele internaționale în vizorul Serviciului Fiscal de Stat

  Serviciul Fiscal de Stat asigură în permanență monitorizarea segmentelor economiei republicii cu un înalt risc de neconformare fiscală. Acțiunile autorității fiscale au drept scop informarea contribuabililor despre prevederile legislației în vigoare ce vor contribui, prin urmare, la prevenirea cazurilor de neonorare a obligațiilor fiscale.

  În cazul în care contribuabilul refuză conformarea voluntară, în temeiul prevederilor legislației în vigoare, sunt aplicate măsuri de conformare forțată.

  Astfel, pe parcursul anilor 2019 – 2020, Serviciul Fiscal de Stat a întreprins diverse acțiuni de acumulare a probelor cu privire la venitul nedeclarat de către persoanele fizice ce practică ilicit activitatea de transportator internațional de pasageri. 

  Ca rezultat, în cazul a 5 persoane fizice au fost definitivate verificările cu calcularea suplimentară la buget a obligațiunilor fiscale în sumă de 375,8 mii lei.

  Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor agenților economici și persoanelor fizice care desfășoară activitate economică să se conformeze la prevederile legislației în vigoare.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 3 din 889 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: