05.10.2020
Vizualizari 594
Operațiune comună Fisc, ANTA și Poliție.

     Serviciul Fiscal de Stat de comun cu Agenția Națională Transport Auto și Inspectoratul Național de Investigații au desfășurat verificări operative în vederea verificării agenților economici ce prestează servicii de autoservice. 
    Astfel, în perioada 08.09.2020-30.09.2020, angajații SFS, ANTA și INI au verificat agenții economici ce prestează servicii de reparații auto. Oamenii legii au efectuat controale inopinate la întreprinderile ce desfășoară activități conexe transportului rutier și anume a atelierelor de autoservice. 
    În urma verificărilor, în privința a 15 agenți economici au fost întocmite procese-verbale conform art. 197 alin. 28 Cod Contravențional cu aplicarea amenzilor în sumă totală de 240 mii lei. 
    Agenția informează repetat că conform prevederilor art. 94, alin. 2 al Codului Transporturilor Rutiere, întreprinderile pot desfășura activități de autoservice doar în baza înregistrării prealabile în Registru, prin notificare, în modul stabilit, la ghișeul unic la Agenției. Activitățile specifice de autoservice pe care le notifică Agenția se regăsesc la alin. (1), art. 94 din Cod. 
    Totodată, SFS recomandă tuturor agenților economici să se conformeze la prevederile legislației în vigoare.

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 5 din 914 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2020
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: