13.11.2020
Vizualizari 2339
Serviciul Fiscal de Stat anunță despre o nouă imagine a „Cabinetului personal al contribuabilului”

Serviciul Fiscal de Stat anunță că începând cu data de 13 noiembrie 2020 Sistemul Informațional Automatizat „Cabinetul personal al contribuabilului”, va avea un nou design. Acesta va oferi contribuabililor oportunitatea de a  naviga  mai facil și rapid.

Noua modificare în sistem, va permite beneficiarilor o conectare automatizată mai interactivă și comodă la serviciile fiscale electronice.

Sistemul „Cabinetul personal al contribuabilului” are drept obiectiv de bază stimularea interacțiunii contribuabililor cu Serviciul Fiscal de Stat exclusiv în mediul on-line.

„Cabinetul personal al contribuabilului” este disponibil pe pagina oficială a Serviciului Fiscal de Stat - www.sfs.md în partea dreaptă a paginii.

 Metoda de autentificare în cadrul „Cabinetului personal al contribuabilului” se efectuează prin intermediul serviciului guvernamental de autentificare și control „MPass”.

Astfel, Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă toți contribuabilii să utilizeze intens sistemul pentru o mai bună interacțiune cu administrarea fiscală.

  

Serviciul de presă
Tel. 022 823379
presa@sfs.md 
 
Noutăţi 51 din 968 
 
Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!
Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2021
Transparenţa decizională
Top noutăți
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: